Jolie Media

Franke schrijft

Heldere, begrijpelijke teksten met oog voor de doelgroep. Franke schrijft zowel teksten voor publiekstijdschriften als commerciële uitingen, voor print en online. Van HI-verhalen tot reisverslagen, luchtige blogs tot uitgebreide interviews: klik hier voor een overzicht.

Franke redigeert

Spannende coverteksten, koppen en intro’s om de doelgroep te verleiden een verhaal in te duiken. Duidelijke, foutloze teksten met een heldere structuur en voorzien van een fijn ritme. In een logische opmaak, zodat het geheel er aantrekkelijk uitziet. Franke werkt snel, secuur en strak, met de doelgroep in het achterhoofd en oog voor details.

Franke coördineert

Overzicht, deadlinebewaking, budgetbewaking, teamleden inspireren en motiveren. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Na jarenlange ervaring als coördinator/chef, kan Franke je helpen met het optimaliseren van de workflow, bewaken van scherpe deadlines, en het vertalen van strategie naar concept.

OPDRACHTGEVERS: &C, Wendy, Cosmopolitan, RTL Nieuws, Vriendin, Snippet Media (Me-to-We.nl, Saarmagazine.nl), Vakmedianet (Carrière.nu).