De kerstshow in het tuincentrum maakte iedereen dolgelukkig

Freelance journaliste Franke (42) blogt over de avonturen – en uitdagingen – van haar moderne gezin. Deze week: Franke bezoekt het tuincentrum en wordt hartstikke hebberig (en dolgelukkig) van al die prachtige mini-kersthuisjes. “Ik wilde alles, alles, álles, in mijn karretje smijten.”

Lieve mensen, waar we het even over moeten hebben: vervelen jullie je de laatste tijd ook steeds vaker de vellen? Ik dus wel. Het wordt met de dag moeilijker om entertainmentcentrum voor Puk (8) en Olle (6) uit te hangen. Ik had ooit een hele waslijst aan leuke ideeën, maar inmiddels blijkt toch echt de bodem van de put bereikt. Ik heb geen idee meer. We hebben al zoveel geknutseld, geborreld op afstand, gewandeld en buiten gespeeld dat de inspiratie foetsie is.

Afgelopen weekend hadden we zin in een uitje. Helaas bleek dat er bij 32 kindermusea pas een tijdslot te boeken ergens op een verdwaalde dinsdagochtend in 2062. Bij de dierentuin was wél plek, maar alleen een halfuur voor sluitingstijd tijdens een (volgens buienradar voorspelde) gierende hoosbui. Een rondje wandelen in een willekeurige stad leek ons onhandig nu alles gesloten is. Wat als iemand van het gezelschap plotseling moest plassen of enorme honger kreeg? En zo werd, net als bij jullie, alle spontaniteit uit het leven gebeukt. No biggie verder, maar oersaai vind ik het wel.

Lees de rest van deze blog op rtlnieuws.nl 

Foto: Chris Sowder, Unsplash